LET OP: IVM MOBIELE STORING IS MAISTYLE MOMENTEEL ALLEEN BEREIKBAAR VIA MAIL. EXCUSES VOOR HET ONGEMAK!!

 

Binnen de muren van een rustieke opslagloods in Haarlem, begeeft men zich in een gemêleerde oase van antiek, vintage en modern. Een beautysalon zoals je deze nog niet gekend hebt.

 

Over smaak valt niet te twisten, maar eigenaresse Mai Nguyen heeft naast de expertise in beauty, duidelijk ook een geraffineerde smaak als het gaat om interieur en inrichting. En het leuke is, alles is te koop.

 

“Mijn passie is schoonheid, in de puurste zin van het woord. Het is een soort zesde zintuig. Een mooi opgemaakt bord eten, een handgemaakt sieraad, of een meubelstuk van een designer die daar zijn ziel en zaligheid in heeft gelegd. Dat zijn de voedingsstoffen voor mij als mens, en dat probeer ik toe te passen in mijn werk: mensen nog mooier maken dan ze al zijn.” Aldus de altijd vrolijke Mai. Met ruim 12 jaar ervaring staat Mai aan het roer, of beter gezegd aan de behandeltafel van beautysalon MaiStyle, waar vrouwen naast een verse vegan cappuccino en een luisterend oor, terecht kunnen voor de laatste trends op het gebied van beauty, zoals permanente make-up, luxe gezichtsbehandelingen, wimper extensions en brow shaping. 

Mai Nguyen - Eigenaresse MaiStyle