GEMOLOGY Cosmetics - Paris

DE EERSTE MINERALE COSMETICA

 

Gemology Cosmetics is een uniek merk dat is ontwikkeld vanuit een passie voor schoonheid. Deze van oorsprong Franse huidverzorgingslijn combineert luxe en doeltreffendheid met de kracht en energie van oligo-elementen, afkomstig van edelstenen en halfedelstenen. Deze unieke en zeer krachtige natuurlijke combinatie geeft je huid een direct zichtbare verbetering en stimuleert het natuurlijke regeneratievermogen en haar jeugdigheid op de lange termijn. Het is een luxe voor op je huid!

 

Gemology Cosmetics liet hiervoor 20 edele- en halfedele mineralen testen waaronder diamant, jade, amethist, robijn, parel, maansteen, kwarts en saffier. In de kern van deze mineralen, beschermd tegen alle mogelijke vervuiling, bevindt zich namelijk van nature een uitzonderlijk hoge concentratie aan oligo-elementen, pure en krachtige bestanddelen met vele voordelen voor de huid die wetenschappelijk bewezen zijn. Door de voordelen voor de huid uit de kern van deze mineralen te halen, biedt de verzorging van Gemology je huid actieve bestanddelen van hoge kwaliteit, die aan een strenge selectie onderworpen zijn. 

 

Glans, hydratatie, stevigheid, helderheid, frisheid. Voor elk probleem heeft Gemology een  passende verzorging geformuleerd die je huid nodig hebt en verwacht. Een lijn huidverzorgingsproducten met unieke eigenschappen met als gemeenschappelijke deler:  de kracht van kostbare mineralen, streng geselecteerde actieve bestanddelen, wetenschappelijk geteste formules, meetbare resultaten, bewezen doeltreffendheid, formules zonder parabenen, propyleenglycol of (ethanol)alcohol, met een stuk voor stuk een aangename textuur.

 

Het belang van 'Made in France'

1.      1. Het belang van de Franse knowhow: het werk met Franse laboratoria en een Franse dokter in de biochemie

2.      2. Het vereiste van de Franse markt: cosmeticatesten volgens de Europese cosmetische normen, de hoogste eisen.

3.      3. Wetenschappelijke expertise: klinische testen en bewezen resultaten om deel uit te maken van de erkende Franse deskundigheid.

4.      4. Hoge kwaliteit van het product en de service: in overeenstemming met de eisen van de Franse cosmetische luxemarkt

 

Gemology Cosmetics producten worden niet op dieren getest! 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

DermaGlow treatment > Coming Soon!