MICROBLADING - 3D hairstrokes

 

Als wenkbrauw-styliste, gespecialiseerd in semi-permanente wenkbrauwen is mijn doel om klanten mooi te maken met semi-permanente wenkbrauwen, zonder dat ze getatoeëerd lijken. Ik werk op een subtiele en klassieke manier, waardoor de mooiste kenmerken in je gezicht op natuurlijke wijze benadrukt worden, zonder dat je make-up nodig hebt.

 

De methode die ik gebruik heet microblading, ik doe alles met de hand en niet met een machine. Microblading wordt ook wel ‘wenkbrauw-borduren’ genoemd en komt uit oost-Azië. Het is één van de meest delicate manieren om semi-permanente wenkbrauwen aan te brengen, waarbij een pen wordt gebruikt met een microblade, die minuscule lijntjes op de huid kan tatoeëren. Deze dunne lijntjes worden in dezelfde richting getekend als je eigen haartjes, waardoor een heel natuurlijk resultaat gecreëerd wordt.

 

Met deze methode kan ik bijna elke gewenste look creëren, van een natuurlijke, lichte finish tot een prachtige, expressieve wenkbrauw. De wenkbrauwen ontwerpt ik speciaal voor jou, waarbij ik kijk naar jouw gezicht. De kleur moet ook precies bij jou passen zodat je geen make-up nodig hebt, wellicht alleen wat extra make-up als je een avondje uit gaat. 

 

Microblading is perfect voor iedereen die zijn of haar oogopslag wil verbeteren, maar ook als je dunne of ongelijkmatige wenkbrauwen hebt. Zelfs als je alopecia hebt en je bijna of geen wenkbrauwen hebt, is dit een ideale methode, aangezien ik wenkbrauwen geheel kan herstellen. De pigmentkleur en wenkbrauwen kunnen minimaal 1 tot 1,5 jaar blijven zitten, afhankelijk van je huidtype en de gekozen kleur. 

 

VOORDELEN:

* Creëert een open blik, een jonger ogend uiterlijk en kan een liftend effect geven

* Het bespaart je veel tijd in je de dagelijkse routines; vooral 's morgens, na het sporten of na het zwemmen.

* Als je haarverlies hebt geleden door ziekte of andere oorzaken.

* Als je moeite hebt met het intekenen van je wenkbrauwen.

* Als je geen volle wenkbrauwen meer hebt.

 

Twijfel je of Microblading iets voor jou is? stuur mij dan een berichtje via mail: mai@maistyle.nl of een whatsapp: 06-50508221 zodat ik je kan voorzien van een deskundige advies. 

 

 

GGD VERGUNNINNG

MaiStyle Beautysalon Haarlem voldoet aan de strenge hygiëneregels van het Ministerie van Volksgezondheid en is daarom in het bezit van verplichte vergunning van de GGD voor permanente make-up en heeft een vermelding op de website van http://www.veiligtatoeerenenpiercen.nlDit betekent dat er strikt veilig en hygiënisch wordt gewerkt. Deze site wordt beheerd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) en het Landelijke Centrum Hygiëne van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Before & After -  Healed/genezing - Correctie werk oude PMU, elders geplaatst. Voor meer fotos en resultaten zie ons Instagram: maistylestylist 

* Alle before & after foto's zijn gemaakt met een iphone/samsung, onder een felle lamp en zonder filter.